VOLEJTE ZDARMA 800 558 888
zpráva Zeptejte se nás
finep logo

Nové byty FINEP, novostavby Praha

Přehled projektů Finep

Volejte zdarma:
800 558 888

Pro rozlišení jednotlivých uživatelů a individuální nastavení některých služeb používá www.byty-finep.cz takzvané soubory cookies. To jsou malé textové soubory, které www.byty-finep.cz (stejně jako řada dalších serverů) ukládá pomocí webového prohlížeče do jednotlivých počítačů. Cookies si lze představit jako paměť webové stránky, která podle nich při další návštěvě uživatele pozná.

Cookies nezabírají na disku počítače téměř žádné místo, jejich velikost činí zpravidla několik kilobajtů. A neslouží ani k získávání jakýchkoli citlivých osobních údajů.

K čemu www.byty-finep.cz cookies používá?

K uložení osobních nastavení
Při první návštěvě si otestujeme parametry počítače a internetového připojení. To pak slouží třeba pro optimální nastavení přehráváče videa. Poznáme také, zda máte pod článkem vybranou možnost zobrazovat diskuse či blogy, nebo zda v diskusích chcete vidět příspěvky podle doporučení anebo času.

K anonymnímu statistickému zaznamenání
Při každé návštěvě našich stránek si analytický software ukládá anonymní cookies. Ty pomáhají zjišťovat, kolik uživatelů chodí na www.byty-finep.cz opakovaně. Lépe tak chápeme, jak se čtenáři na našich stránkách chovají, čemu dávají přednost a co je zajímá.

Tato informace je zcela anonymní a není nijak spojená s registračními informacemi. Víme tedy například, že danou rubriku navštíví opakovaně sto tisíc lidí za měsíc. Nevíme ale, jmenovitě kteří to jsou.

K uložení registračních informací
Registrovaným uživatelům ukládáme do cookies informaci o přihlášení nebo odhlášení.

K reklamním účelům
Některé cookies vytvářejí inzertní systémy. Jejich pomocí zjišťují, kolik lidí vidělo určitou reklamu nebo kolik z nich ji vidělo opakovaně.

Reklamní systémy mají vlastní zásady ochrany osobních údajů, www.byty-finep.cz tyto cookies nedokáže číst ani zapisovat.

Jiné cookies zas slouží k lepšímu cílení reklamy podle chování uživatelů (remarketing). Jde o anonymní data, která nemají vazbu na jiné typy cookies. Tyto údaje může využívat na svých stránkách společnost Google, z používání jejich cookies se můžete odhlásit na adrese http://www.youronlinechoices.com/cz/vase-volby

Další informace

Kompletní verze informací o využívání cookies


Zavřít

Domluvit schůzku

Jméno a příjmení:*
Telefon:*
E-mail:*
Vzkaz:

Souhlasím, abych byl za následujících podmínek kontaktován.

 Souhlasím se zasíláním marketingových a reklamních sdělení, a to za těchto podmínek.

Zavřít

Poslat dotaz

Jméno a příjmení:*
Telefon:*
E-mail:*
Vzkaz:

Souhlasím, abych byl za následujících podmínek kontaktován.

 Souhlasím se zasíláním marketingových a reklamních sdělení, a to za těchto podmínek.

Zavřít

Smluvní podmínky

Odesláním formuláře potvrzuji, že vyplněné údaje jsou údaji týkající se mé osoby a souhlasím s tím, že mnou uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem zpětného kontaktu a vytvoření obchodní nabídky. Souhlas uděluji v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, a to výhradně pro společnosti FINEP CZ a.s., IČ: 265 03 387, PROBYDLENÍ FINANČNÍ SLUŽBY a.s., IČ 284 36 776 nebo AdInternet, s.r.o, IČ 241 36 441 a pro ně pracující fyzické osoby. Mnou poskytnuté údaje nebudou těmito osobami použity pro žádný jiný, než uvedený účel. Tento souhlas je udělen na dobu neurčitou. Jsem tímto informován/a, že mám kdykoliv možnost požádat o opravu, doplnění či likvidaci těchto údajů, případně mám právo odvolat souhlas se zpracováním osobních údajů v případech, kdy zpracování takových údajů nevyplývá ze zákona, a to písemně na adresu společnosti FINEP CZ a.s., PROBYDLENÍ FINANČNÍ SLUŽBY a.s. nebo AdInternet, s.r.o.

Zavřít

Souhlas se zasíláním marketingových a reklamních sdělení

Odesláním formuláře potvrzuji, že vyplněné údaje jsou údaji týkající se mé osoby a souhlasím s tím, že mnou uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem zasílání (či jiné formy kontaktování, včetně telefonických): marketingových informací, jakož i následných obchodních nabídek týkajících se prodeje nemovitostí, služeb s nemovitostmi spojenými či řešení financování koupě nemovitostí. Souhlas uděluji v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, a to výhradně pro společnosti FINEP CZ a.s., IČ: 265 03 387, PROBYDLENÍ FINANČNÍ SLUŽBY a.s., IČ 284 36 776 nebo AdInternet, s.r.o, IČ 241 36 441 a pro ně pracující fyzické osoby. Mnou poskytnuté údaje nebudou těmito osobami použity pro žádný jiný, než uvedený účel. Tento souhlas je udělen na dobu neurčitou. Jsem tímto informován/a, že mám kdykoliv možnost požádat o opravu, doplnění či likvidaci těchto údajů, případně mám právo odvolat souhlas se zpracováním osobních údajů v případech, kdy zpracování takových údajů nevyplývá ze zákona, a to písemně na adresu společnosti FINEP CZ a.s., PROBYDLENÍ FINANČNÍ SLUŽBY a.s. nebo AdInternet, s.r.o.